Vps Socialny Podnik Stara Lubovna

Vps Socialny Podnik Stara Lubovna. Podnikateľským zámerom sociálneho podniku je prostredníctvom obchodnej činnosti podporiť regionálny rozvoj, zabezpečiť ochranu životného prostredia a zlepšiť dostupnosť nájomného bývania na území mesta Stará Ľubovňa. Novozriadená VPS, s.r.o. bude suplovať aj časť prác dlhoročnej príspevkovej organizácie VPS.

Stará Ľubovňa - Slovakia.travel
Stará Ľubovňa - Slovakia.travel (Bernice Knight)
Názov spoločnosti: Verejnoprospešné služby, príspevková organizácia mesta Stará Ľubovňa. Otváracie hodiny pre Sociálna poisťovňa - pobočka Stará Ľubovňa (Budovateľská) -čistenie verejných priestranstiev mesta Stará Ľubovňa-čistenie, údržba a prevádzka miestnych komunikácií a chodníkov-údržba a prevádzka verejného osvetlenia-čistenie, opravy detských ihrísk, areálu zdravia a iných objektov mesta v zmysle objednávok správcu týchto objektov-údržba mestskej fontány-údržba a prevádzka mestských cintotínov a preprava zosnulých POHREBNÉ SLUŽBY - VPS. Podmienky poskytovania informácií » Poslať tip e-mailom.

Podnikateľským zámerom sociálneho podniku je prostredníctvom obchodnej činnosti podporiť regionálny rozvoj, zabezpečiť ochranu životného prostredia a zlepšiť dostupnosť nájomného bývania na území mesta Stará Ľubovňa.

Podnik poskytuje služby najmä v nasledovných oblastiach: mesta Stará Ľubovňa.

LUBOVNIANSKY SKANZEN (Stara Lubovna) - 2023 Qué saber antes de ir - Lo ...

Sociálny podnik vo Veľatoch patrí k najstarším, bude vyrábať brikety

360° view of Stara Lubovna námestie - Alamy

Stará Ľubovňa Castle | Slovak Film Commission

Mesto chce zriadiť sociálny podnik - Korzár SME

Fotografía Vista de Stara Lubovna, Eslovaquia Por Nicola Tamboia en ...

Mestský sociálny podnik by mal začať fungovať od apríla

Kontakt - Livonec SK

Sociálny podnik Senice sa stal správcom pohrebísk v meste - NaZáhorí.sk

Podnikateľským zámerom sociálneho podniku je prostredníctvom obchodnej činnosti podporiť regionálny rozvoj, zabezpečiť ochranu životného prostredia a zlepšiť dostupnosť nájomného bývania na území mesta Stará Ľubovňa. Sociálna poisťovňa - pobočka Stará Ľubovňa. Verejnoprospešné služby,p.o.<br />- čistenie verejných priestranstiev mesta Stará Ľubovňa<br />- čistenie, údržba a prevádzka miestnych komunikácií a chodníkov<br />- kompexné pohrebné služby a predajňa pohrebných služieb<br />- strarostlivosť o zeleň v meste.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel